HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser vedrørende alle bookinger  v. Mathilda Yokelin.


PHOTOSHOOT  - FORESPØRGSEL, BOOKING, BETALING & AFVIKLING
Al korrespondance samt booking sker via e-mail: mail@mathildayokelin.dk

Inden endelig booking skal handelsbetingelser gennemlæses og accepteres

pr email.

Betaling sker ved booking (hvis rater falder første rate ved booking) og fungerer som bekræftigelse af bookingen. Betaling er bindende og pengene refunderes ikke, med undtagelse af Force majeure. Dette er et skøn og en vurdering Mathilda foretager i det enkelte tilfælde, skulle dette være tilfældet. Intentionen er altid fairness for alle parter. 

Ved indledende forespørgsel på photoshoot har Mathilda til enhver tid ret til at takke nej til en opgave, baseret på intuitiv fornemmelse for om det er et samskabende frugtbart match der er til alles højeste bedste eller ej.


Køb af ydelser er bindende. 
Du kan dog ændre din tid op til 48 timer inden vores aftale. Ved ændring af tidspunkt/dag, kan der tillægges eventuelle gebyrer for ombooking af Mathildas fly mv. 
Maximalt tidsrum mellem booking (dato for 
indbetaling) og afholdelse af shoot 6 måneder. 
Herefter er købet tabt og refunderes som nævnt ikke.
Du bedes læse handelsbetingelserne inden køb, dette er dog dit eget ansvar.
Ved gennemført køb siger du samtidig JA til at du er indforstået med handelsbetingelserne.
 
Efter afholdt foto session refunderes pengene ikke.

Ved regnvejr, stormvejr eller sygdom flyttes photoshoot uden gebyrer.
 

Har du aftale om at dele betalingen op i rater, betales første rate ved booking.
Ved ratebetaling tillægges 200 kr. i gebyr pr. faktura.
Går betalingen ikke ind, sendes først en venlig påmindelse.
Herefter tilskrives rykker gebyr på 100 kr. pr rykker.

 

Du er selv ansvarlig for at møde op på det aftalte shoot-tidspunkt.


Location til dit photoshoot har du selv det primære ansvar for at finde - og hvis stedet kræver tilladelse bedes du indhente dette så alt er clearet og klar når Mathilda dukker op.
Ved styling foregår dette på location, det må du derfor være indforstået med.
Mathilda skyder geografisk i og omrking Københavnsområdet eller Jylland.


Alle spørgsmål bedes henvendes til Mathilda på mail@mathildayokelin.dk.

Mathilda modtager brief af dig, kunden, når hun møder op til shoot.
Ikke nødvendigt med uddybende info før, da Mathildas arbejde tager fundament i det intuitive og en del af magien er at blive set med 'friske rene' øjne af Mathilda.

Det vigtigste af alt er tillid til processens naturlige udfoldelse og at tillade den skabende legende kraft at flyde igennem.VIGTIG INFO & DISCLAIMERS 
Når du hyrer Mathilda, hyrer du ikke en fotograf hvis opgave blot er at trykke på en knap - du hyrer en kunstner med dertil kunstnerisk vision du må være indstillet på at have tillid til. Dvs at sige ja til et photoshoot med Mathilda Yokelin er at sige ja til et HELT kunstnerisk udtryk. Mathilda har altid ret til at sige nej til at lave en bestemt slags billede, hvis hun mener dette er uoriginalt, ufrugtbart eller føles off i hende.

Ligeledes har kunden altid ret til at sige nej til Mathildas ideer.
 

I praksis vil dette sige at Mathilda har frihed i art-direction på selve shootet - samt på redigeringsarbejdet. Mathilda har kunsterisk frihed til at lede udtrykket hen hvor det vil hen og som hun mærker er passende for netop dig og dine billeder og som samtidig er i alignment med hende selv som kunstner. Dine input til processen er naturligvis velkomne og vil blive taget til overvejelse da processen er en samskabelse.

Den kunsteriske frihed er for at fordre at Mathilda kan skabe det ypperste kunstneriske udtryk, fremfor noget jævnt, uoriginalt og forudsigeligt.

Når du booker et photshoot hos Mathilda er det en fotografisk proces og et fotografisk resultat du kan forvente.  Ikke et decideret terapi rum. Derfor skal du være indstillet på at Mathilda arbejder action-orienteret og målrettet. Dog med plads til det som er.
STED & TRANSPORT

Alle photoshoots foregår som udgangspunkt på locations I København og jylland. I tilfælde af at Mathilda skal komme langvejs forbeholder Mathilda retten til at tillægge transport gebyr i særlige geografiske tilfælde.
Spørg derfor i forbindelse med booking, i konkret tilfælde da gebyr vil variere efter geografi. Transport gebyret angives uden moms på tilsendt faktura.

 

FØR OG UNDER SELVE SHOOTET
Du er selv ansvarlig for almindelig personlig kropspleje inden shootet, såsom at barbere dig under armende, have nydelige negle, nyvasket hår, rettede bryn mm.

D
et forventes at du er 100% klar til at gå igang når Mathilda ankommer og at der ikke er personlige gøremål, distraktioner eller forstyrrende uro omkring dig. Hvis der vil være andre tilstede under shootet end blot dig og Mathilda bedes dette meddeles på forhånd. Det frabedes dog helt at der er andre end Mathilda og dig/kunde pga energi-forstyrrelser. Det vil sige at at børn, familie og andet 'hurlumhej' frabedes i rummet, således at vi kan arbejde fokuseret og fordybet.

Et photoshoot foregår typisk i én lang arbejdsproces for bedst muligt flow.
Dvs. du bedes have sørget for at have spist et godt måltid og drukket, ryddet op og lign. inden Mathilda møder op, da der kun indlægges relativt små snack/tisse pauser undervejs efter behov.

 

LEVERING & UDVÆLGELSE

Efter endt photoshoot sorteres og behandles dine fotos. 
 

Billederne overleveres til dig via wetransfer.com eller dropbox som du får et link til pr. mail. Billederne skal hentes ned på din egen disk indenfor 3 uger. Herefter fjernes de og linket vil være ubrugeligt.
Henter du dem ikke end indefor tidsrammen, pålægges der 500 kr. + moms i genoplægningsgebyr.

 

Alle finpudsede/retoucherede fotos leveres i jpg. high resolution (300 dpi) samt low res. (72 dpi) til web brug.


6 måneder efter datoen for shootet, står Mathilda Yokelin ikke længere til ansvar for at ligge inde med billederne og har ret til at slette dem fra sin server.
Det er dit eget ansvar at hente og backup'e billederne på eksterne harddisks inden 6 måneder.

 

 

RETTIGHEDER

Et foto's FULDE rettigheder forbeholdes altid Mathilda Yokelin med mindre undertegnede er frikøbt på særligt aftalte betingelser. Dette er standard.

Fotos du køber hos Mathilda Yokelin som en del af et shoot, er inkl. commercielle brugsrettigheder til PR, markedsføring og anden distribution i forbindelse med din virksomhed (bog, blog-content eller lign.).

Ønsker du at bruge fotoet som produkt til decideret videresalg på eks. vis plakat eller anden merchandise du løbende har indtægt på, skal denne type commerciel rettighed tilkøbes for det enkelte billede.
Kontakt Mathilda Yokelin for pris.

Ved bog-projekter laves skræddersyet løsning.
 

Igennem de fulde rettigheder forbeholder Mathilda Yokelin sig retten til, med høje etiske værdier, at bruge de bedste af billederne på sin egen hjemmeside samt på sin facebook-side, hvis ikke dette er decideret frabedt af dig/personen på billedet. 

 

© 2019 Mathilda Yokelin - Alle rettigheder forbeholdes Mathilda Yokelin.

CVR-nr. 34558353